Ett stort steg i vår relations historia

Nästa vecka händer det, vi lämnar vår lägenhet i Halmstad för att flytta till vår gemensamma bostad som är belägen i Helsingborg. Jag och min sambo som nu bott tillsammans i två år och arbetat och pluggat under våra år i Halmstad. Jag tog examen nu och sambon har arbetat på ett byggföretag i 1,5 år ungefär. Jag flyttade in i hans lägenhet när vi flyttade ihop, jag bodde då i ett korridorsrum som tillhörde skolan. Det mesta är klart inför flytten. Vi har kört två vändor med möbler, porslin, kläder och annat till Helsingborg och i eftermiddag ska vi ta den sista vändan med släp. Den gamla lägenheten står nästan tom vilket känns lite sorgligt eftersom vi har så många fina minnen därifrån men samtidigt är vi upprymda eftersom nu vi tar vårt första stora gemensamma steg i vår relation. Jag har fått anställning i Helsingborg och min sambo också, så vi har haft flyt måste jag erkänna. Det enda som återstår i den gamla lägenheten är flyttstäd, ett företag som heter M&A Tours Städ kommer utföra vårt flyttstäd i Halmstad. De verkar duktiga och pålitliga, min sambos föräldrar har dem som städfirma och är väldigt nöjda. Jag är helt säker på att vi kommer att vara lika nöjda efter de har utfört vår flyttstäd i Halmstad.

Du gillar kanske också...