Kryoterapi i Göteborg

Nu äntligen är jag hemma efter ett långt gym-pass och efter en skön och avslappnande kryoterapi. Har ni testat kryoterapi eller vet ni vad det är för något? Det är en behandling där kroppen utsätts för temperaturer neremot -160 grader Celsius. Den 3 minuter långa behandlingen har många hälsofördelar såsom att den förbränner upp till 1000 kalorier, reducerar tecken på åldrande, minskar celluliter, kirurgisk läkning, kan lindra astma, antiinflammatoriskt, hormonstabilisering, motverkar depression och trött. Den sänker också omedelbart mjölksyrenivåerna i blodet till en normal nivå och den minskar även hudproblem vid allergier och psoriasis. Det här är verkligen någonting som jag rekommenderar till alla människor. Det är verkligen tre kalla långa minuter men när det väl är klart är det värt det. Man mår verkligen så mycket bättre efteråt.

Men nu ska jag iväg till en kompis och äta middag, så nu måste jag avsluta detta blogginlägg. Jag hoppas att ni alla som läser detta får en fantastisk kväll så hörs vi igen imorgon bitti.

Ni får gärna kommentera i kommentarsfältet här nedan vad ni har för planer eller vad ni har gjort ikväll. Älskar verkligen att läsa era kommentar, det ger mig så mycket glädje. 

Du gillar kanske också...