Dåliga fönster är en börda även på sommaren

Jag har många gånger klagat på mina fönster, främst på vintern. Och det är inte trevligt kan jag lova, vad som i varje fall kan göras på vintern är att klä sig varmare. Slänga på sig ulltofflorna och huvtröjan. Vad jag inte riktigt hade tänkt på är samma värme som sipprar in nu på sommaren, det är inte lika lätt att klä sig efter det, jag går mestadels nu runt i underkläder när jag kommer hem efter jobbet på eftermiddagen. Och det mina kära, är ingen hit… Jag måste ta tag i det nu, faktum är att inte värmen eller kylan är det enda problemet. De är varken speciellt inbrottssäkra eller ljudisolerande vilket gör att jag tydligt hör bullret från stadens bilar som susar förbi. Så liksom många andra ska jag nu byta dem vilket jag tänkt att en byggfirma i Jönköping som heter LHCK Bygg AB ska hjälpa mig. De är aktiva i Jönköping och i kringliggande orter, såsom Huskvarna och Nässjö. De utför de mesta typer av byggtjänster och nu ska de då hjälpa mig att byta mina fönster. Jag har tagit hjälp av deras byggfirma tidigare då jag renoverade köket och var väldigt nöjd med deras arbete, sedan dess har jag alltid vänt mig till dem när det kommer till renovering och andra typer av byggtjänster och arbeten på huset. De sätter igång ganska snart och det gör det mycket lättare att uthärda värmen.