PAPUGAS Byggservice AB

Hej igen på er mina fina vänner och läsare. Idag kommer ett inlägg om ett företag vid namn PAPUGAS Byggservice som är ett byggföretag i Mölndal med närliggande områden. De har nämligen hjälpt mig att bygga en ny trappa till mitt hus eftersom den andra var väldigt förstörd och den var inte fin heller för den delen. Resultatet blev precis som jag hade tänkt mig om inte bättre och det får detta byggföretag i Mölndal en stor guldstjärna för.

Som sagt har min trappa vart väldigt dålig den senaste tiden och jag vet inte vad det kan bero på att den har blivit så sliten, men det var i alla fall dags att hitta en annan trappa. Jag har letat efter färdiga trappor, men har inte hittat någon så då bestämde jag mig för att höra av mig till ett byggföretag i Mölndal vid namn PAPUGAS Byggservice och kolla med dem om de kunde erbjuda sig att bygga en trappa från grunden och de tackade ja med en gång. De ville gärna hjälpa mig och det tyckte jag var väldigt skönt. Jag berättade för dem hur jag ville ha det och som sagt blev det precis som jag ville, men kanske lite bättre och jag är hur glad som helst för det. Jag känner nu att trappan passar in mycket bättre i huset än vad den andra gjorde och det känns som sagt att huset är komplett nu. Ska ni renovera eller göra någonting annat i byggväg tycker jag att ni ska höra av er till PAPUGAS Byggservice då de gör ett himla bra jobb. Ha det fint nu mina läsare så ses vi i nästa inlägg. Kram på er.