Utebelysning i min smak

Jag, som väldigt många andra, har haft ett sommarprojekt som legat och grott sedan vinterns upptåg. Mitt har varit att bekläda huset med belysning utmed fasaden och under våra fruktträd på trädgården. Jag har sett hur andra hus gör sig med hjälp av ljus och det är denna känsla som jag vill åt. Jag har därför tagit hjälp av CSA Installation AB i Tranås och de ska ta en titt på vårt hus i dagarna. Jag blev rekommenderad att ta hjälp av dem från en vän som fick sin utebelysning installerad av dem. Samtidigt som Tranås inte är speciellt stort så ett gott rykte sprider sig fort mellan hushållen. Jag har i förväg kollat ut design på lampor som hade passat bra ihop med vårt hus och jag ser fram emot denna förändring och upplyft av vårt hus. Jag tänker mig spottar från marken som lyser upp fasadväggen, inder träden tänker jag också att spottar ska lysa upp trädkronan på kvällarna. Har en känsla av att det kommer att bli väldigt bra. CSA Installation och deras elektriker utför elarbeten invändigt och utomhus för både privatpersoner och företag.