Som att träden aldrig stod där

God dagens, god dagens! Hoppas ni alla har haft en bra dag hittills och att resten av er måndag blir bra. Såhär mitt på dagen tänkte jag skriva ett inlägg till er, det ska handla om ett företag som jag har fått jättebra hjälp av när det kommer till trädfällning i Karlstad.

Jag har länge längtat efter att fälla ett par träd i trädgården då de inte passar in i min vision för hur jag vill att trädgården ska se ut. Det har inte heller riktigt funnits tid för att fälla dem, dessutom har jag inte heller tillräckligt med kunskap för att det ska kunna gå fort. När jag väl bestämde mig för att fälla träden valde jag istället för att anlita ett företag för det, så att allt skulle bli rätt gjort. Jag kände mig inte tillräckligt säker på min sak för att kunna ta hand om denna trädfällning i Karlstad på egen hand. Genom att anlita ett företag skulle jag även spara tid, då behövde jag inte själv lägga ner min tid utan jag kunde göra annat medan träden fälldes. Företaget som jag anlitade heter Stenmans Skog & Trädgård, jag fick tag på dem genom en nära vän som själv hade tagit hjälp av dem med trädfällning. När de kom hem till mig för att fälla träden berättade och visade jag vilka träd jag ville fälla, därefter planerade de allt för att sedan påbörja jobbet. När de väl hade börjat tog det inte alls lång tid innan de var klara, jag blev förvånad då jag hade trott att det skulle ta i alla fall 2 dagar. Självklart var det bara positivt att de hade blivit färdiga så fort. Efter sig lämnade de ett helt otroligt resultat, det var nästan som att det aldrig hade stått träd där från första början. Med tanke på att jag har fått så bra hjälp av dem kan jag verkligen rekommendera dem till er som skulle behöva professionell hjälp med trädfällning i Karlstad.