Vinylstallet AB är ett fantatsiskt företag

Hej på er alla mina fina och härliga läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med vinylskivor i Umeå med omnejd, och jag tänkte därför att detta inlägg skulle handla om just detta. Det är nämligen så att jag har hittat ett företag som jag verkligen kommit att tycka om. Vinylstallet AB heter företaget och är en skivbutik där de säljer just vinylskivor. Jag har länge letat efter en bra skivbutik i området, men har tyvärr haft väldigt svårt för att hitta en. Jag fick faktiskt Vinylstallet AB som tips från en av mina kollegor, som även hon har ett intresse för vinylskivor. Jag blev så otroligt positivt överraskad när jag besökte Vinylstallet AB första gången. Personalen hos Vinylstallet AB är otroligt duktiga på det här med kundservice, vilket jag tycker är väldigt viktigt när det kommer till alla typer av företag. Jag fick ett varmt välkomnande och hjälp när jag behövde. Det märktes även att personalen var otroligt duktiga och erfarna inom just det här med vinylskivor, vilket såklart är viktigt. Jag kunde tack vare detta få precis den hjälp som jag behövde med att hitta det jag sökte, och då utbudet hos Vinylstallet AB är fantastiskt bra var detta inte alls svårt.

Jag är otroligt glad över att jag valde att vända mig till just Vinylstallet AB, då jag verkligen har fått en så otroligt bra service hos dem. Jag har sedan mitt första besök, besökt detta företag ett flertal gånger, och kommer definitivt att fortsätta göra detta. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Härnösand, Sundsvall, Östersund eller Umeå med omnejd att vända er till just Vinylstallet AB.